Mon-Sat:8.00-19.30 Sun: 8.00-4.00
Medvedev: Face predicții despre căderea dolarului, probleme la Casa Alba și petrol mai scump
Home » Știri financiare  »  Medvedev: Face predicții despre căderea dolarului, probleme la Casa Alba și petrol mai scump
Medvedev: Face predicții despre căderea dolarului, probleme la Casa Alba și petrol mai scump

Medvedev: Moneda fiat digitală va intra în circulație anul viitor

Medvedev: Potrivit fostului șef de stat al Rusiei, moneda fiat digitală va intra în circulație anul viitor. Dolarul american va pierde statutul de monedă de rezervă globală, în timp ce Banca Mondială se v-a prăbuși.

Într-un tweet, Dmitri Medvedev a făcut mai multe predicții despre ce ne rezervă viitorul.
O „contribuție umilă”, după cum a spus el, la „cele mai sălbatice predicții” înainte de Ajunul Anului Nou.

Medvedev: Vede prăbușirea Băncii Mondiale, mosc la Casa Albă și petrol mai scump

Sistemul monetar se va prăbuși anul viitor, provocând prăbușirea Fondului Monetar Internațional și a Băncii Mondiale. Potrivit bărbatului care a condus Rusia timp de patru ani dintre cele două mandate prezidențiale ale lui Vladimir Putin.

Euro și dolarul vor înceta să circule ca monede de rezervă globală. Monedele fiduciare digitale vor fi folosite în mod activ în schimb. A spus Dmitri Medvedev pe rețelele de socializare. Toate cele mai mari piețe bursiere și activități financiare care sunt în SUA și Europa, vor merge în Asia.

Printr-o serie de postări pline de umor săptămâna aceasta, el analizează ce ar putea rezerva 2023.
„În ajunul Anului Nou, toată lumea este ocupată cu predicții. Mulți vin cu ipoteze futuriste. Iată contribuția noastră umilă”, a scris luni pe Twitter liderul partidului de guvernământ Rusia.

Medvedev a prezis că prețul petrolului va ajunge la 150 de dolari pe baril, iar gazul natural va ajunge la 5.000 de dolari. El se așteaptă, de asemenea, ca Uniunea Europeană să se prăbușească odată cu aderarea Marii Britanii la bloc. Iar euro va cădea din uz. El a spus că într-o Europă divizată, Franța și Germania se vor ciocni unele cu altele, în timp ce Ungaria și Polonia vor ocupa părți din vestul Ucrainei.

În SUA v-a avea loc un război civil în urma căruia California și Texasul vor deveni state independente

Oficialul guvernului rus, care servește acum ca vicepreședinte al Consiliului de Securitate al țării, vede California ca un stat independent. Iar Texasul părăsește SUA pentru a forma o alianță cu Mexic. „Elon Musk va câștiga alegerile prezidențiale în mai multe state care ar fi ajuns la GOP după încheierea război civil, care v-a avea loc pe teritoriul SUA”, a scris el.

Dmitri Medvedev, care a fost și prim-ministru al Rusiei între 2012 și 2020 și este considerat un politician mai moderat decât Putin, a fost destul de activ pe rețelele de socializare de când Moscova a invadat Ucraina la sfârșitul lunii februarie. Ofensiva militară a fost întâmpinată cu valuri de sancțiuni occidentale.

La câteva zile după începutul războiului, el a postat că Rusia ar putea „naționaliza” activele străine ca răspuns la sancțiuni. În ultimul an, autoritățile ruse s-au străduit să extindă cadrul legal pentru activele digitale și să reglementeze criptomonedele, în special utilizarea acestora pentru decontările transfrontaliere pe fondul sancțiunilor financiare.

În timp ce Banca Rusiei, care dezvoltă propria rublă digitală a propus o interdicție generală a tranzacțiilor cripto în țară, Medvedev a declarat presei ruse în ianuarie că interdicția ar putea avea efectul opus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *