Mon-Sat:8.00-19.30 Sun: 8.00-4.00
Binance primul Exchange care permite tranzacții cu RON, Leva și Coroana Cehă
Home » Știri financiare  »  Binance primul Exchange care permite tranzacții cu RON, Leva și Coroana Cehă
Binance primul Exchange care permite tranzacții cu RON, Leva și Coroana Cehă

Binance singurul Exchange internațional care permite tranzacții cu RON

Binance anunță că a adăugat suport pentru achiziționarea de criptomonede cu RON, leva bulgărească și coroana cehă. Cel mai mare exchange din lume oferă posibilitatea de a cumpăra criptomonede folosind moneda națională a româniei. Achizițiile se vor putea efectua direct de pe siteul Binance, folosind VISA în RON.

Pe această platformă se pot efectua tranzacții cu diferite criptomonede în regim peer-to-peer, prin Binance P2P, plătind în RON, fără a se percepe comisioane.

Tranzacțiile din RON în criptomonede vor fi aprobate în mai puțin de un minut, fară a realize un depozit

Pentru a accesa acest serviciu, utilizatorii pot accesa pagina „Cumpărați Crypto” de pe Exchangiul Binance. Acolo trebuie să selectați „Adăugați card”. După adăugarea unui card Visa, vor putea fi cumpărate criptomonede precum BTC, BNB, ETH și XRP. Conform anunțului oficial, tranzacțiile sunt aprobate fără a realiza un depozit de RON pe platformă.

Gigantul din blockchain nu percepe nici un comision pentru tranzacțiile efectuate prin platforma peer-to-peer

În mod surprinzător, Binance nu percepe nici un comision pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul platformei peer-to-peer, care presupune vânzarea și cumpărarea de Bitcoin și altcoins exclusiv între utilizatori.

Binance este singurul exchange internațional care permite tranzacții directe cu RON, dar sunt acceptate doar cardurile de credit și debit Visa emise în Uniunea Europeană. Exchange-ul a anunțat că planifică să adauge sprijin pentru cardurile Mastercard în perioada următoare.

Binance. Despre tokenul RONIN (RON)

RON este simbolul ecosistemului al blockchain-ului RONIN. Scopul său principal este securizarea și descentralizarea rețelei. Validatorii Ronin vor trebui să dețină și să tranzacționeze RON, pentru a participa la validarea blocurilor. Validatorii sunt recompensați cu RON pentru tranzacțiile effectuate.

Structura taxelor și utilizarea trezoreriei în lei sunt subiecte potențiale de guvernare a sistemului. Oferta maximă de lei este de 1.000.000.000 de lei. Ronin este în prezent structurat ca un sidechain POA. Este o furcă Ethereum compatibilă cu EVM.

Blocurile necesită aprobarea celor două treimi din toți validatorii pentru a fi aprobat. Validatorii sunt responsabili pentru crearea și validarea blocurilor, actualizarea oracolelor de preț și aprobarea depozitelor și transferurilor de active (ETH, ERC20 și ERC721) către și de la Ronin. Validatorii controlează, de asemenea, adăugarea și eliminarea altor validatori. Ronin este dezvoltat pe baza codului Ethereum, astfel încât să poată utiliza un client web3 pentru a vă conecta la Ronin.

Atenție! Verificați ce comisioane se percep pentru plata cu cardul pe BInance. De regulă, acest tip de plată nu este deloc ieftină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *