Mon-Sat:8.00-19.30 Sun: 8.00-4.00
Amprenta de Carbon: Portofelul digital – O lume distopica planificată de WEF!
Home » Business  »  Amprenta de Carbon: Portofelul digital – O lume distopica planificată de WEF!
Amprenta de Carbon: Portofelul digital – O lume distopica planificată de WEF!

Amprenta de Carbon: Cum funcționează amprenta de carbon și portofelul digital în noua lume distopica planificată de WEF?

Amprenta de Carbon: Barbara este CEO-ul Rabo Carbon Bank. Da, ai citit bine. Nu Rabo Bank, ci Rabo Carbon Bank. Într-un interviu video de 53 de secunde, ea pledează pentru un „Portofel personal de carbon”. Poate că nu pare mare lucru, dar când auzi ce are de spus, ar trebui să fii îngrijorat, foarte îngrijorat de fapt.

Amprenta de Carbon: Interviul este transcris așa cum este în olandeză și conține informații critice

„Să ne asigurăm că fiecare gospodărie sau fiecare cetățean al Țărilor de Jos primește o anumită cantitate de drepturi de emisie de carbon. În acest fel, ne putem asigura că nu emitem mai mult carbon decât limita noastră anuală. Drepturile dvs. de emisie vor fi stocate într-un portofel de carbon.
Deci, dacă aș vrea să zbor cu avionul, aș cumpăra niște drepturi de emisie de carbon de la cineva care nu își permite să zboare. De exemplu, astfel această persoană săracă poate câștiga niște bani în plus. Sau dacă cineva locuiește într-o casă mică, își poate vinde drepturile de emisie cuiva care locuiește într-o casă mare, astfel oamenii săraci pot beneficia de economia verde”

Wow. Vom plati pentru ceva ce nu există. Putem argumenta că este doar un alt nivel de impozitare pe care îl vor implementa globaliştii. Cred că merge mult mai adânc. Când bancherii încep să folosească expresii precum drepturile, oamenii săraci și economia verde, putem fi siguri că ei nu vizează o lume a elitelor. Nu le pasă de nimeni altcineva.

Deci, în forma sa cea mai de bază, nu vă veți distra și nu vei avea voie să călătoresti nicăieri. Dar elitele se vor distra pentru tine. Acesta nu este nimic altceva decât totalitarism.

Amprenta de Carbon: Rabobank și Baarsma sunt ambele în Forumul Economic Mondial

https://www.weforum.org/organizations/rabobank-group https://www.weforum.org/agenda/authors/barbara-baarsma

Când majoritatea oamenilor se gândesc la emisiile de carbon și la amprenta de carbon, ei cred că se referă doar la călătorii, combustibil, gaz și electricitate, toate sub pretextul emisiilor. Doc Ono, este o companie despre care poate nu ați auzit niciodată. Doconomy este un „card de credit” aprobat de Forumul Economic Mondial al lui Klaus Schwab.

În mai 2019, pe site-ul WEF a apărut un articol numit „Acest card de credit are o limită de cheltuieli pentru emisiile de carbon”

În articol se spune „Compania suedeză fintech Doconomy a lansat un nou card de credit care monitorizează amprenta de carbon a clienților săi - și reduce cheltuielile lor atunci când au atins maximul de carbon”

„Cardul DO urmărește emisiile de CO2 legate de achiziții, pentru a calcula impactul carbonului al fiecărei tranzacții. Scopul este de a încuraja oamenii să-și reducă în mod activ amprenta de carbon și să demonstreze impactul pe care micile schimbări îl pot avea asupra mediului. Cardul folosește indicele Aland ca bază pentru calcularea amprentei de carbon a fiecărui produs achiziționat.

Utilizatorii pot stabili o valoare maximă pentru cheltuiala de carbon și pot învăța cum să-și compenseze amprenta de carbon contribuind la scheme de reducere sau eliminare a emisiilor de gaze cu efect de seră.”

Acum ne apropiem de adevărul despre cum va funcționa acest card. Cardul nu v-a monitoriza doar călătoriile, va monitoriza orice tranzacție.

În februarie 2019, Mastercard a publicat un articol numit Mastercard and Doconomy Launch the Future of Sustainable Plăți în care spun „Doconomy și Mastercard își anunță eforturile comune de combatere a schimbărilor climatice prin activarea DO – un serviciu bancar mobil gratuit și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să urmărească, să înțeleagă și să-și reducă amprenta de CO2 prin compensarea emisiilor de carbon”

Nu este fascinant că ei subliniază că va permite utilizatorilor să urmărească totul? Nu ar fi folosit niciodată în scopuri nefaste, cum ar fi băncile și guvernele care urmăresc totul. Desigur că Mastercard este și partener WEF.

Organizația Națiunilor Unite s-a implicat și în mai 2019. Au publicat un articol intitulat Acțiune inovatoare pentru climă – Noul card de credit limitează impactul asupra climei al utilizatorilor.Patricia Espinosa, secretarul executiv al ONU pentru schimbările climatice, este și partener WEF.

Marile Bănci văd implementarea acestui card ca pe o opertunitate pentru controlul emisiilor de carbon

Dar asta nici măcar nu este aproape de ceea ce au planificat WEF, Mastercard, ONU și toate aceste organisme globaliste. Ți se spune doar o fracțiune din poveste. Permiteți-mi să vă fac o imagine despre cum s-ar putea întâmpla asta.

În Irlanda, în luna martie a acestui an, Marc Ó Cathasaigh, deputat al Partidului Verzilor, a făcut o vizită la un pub numit Brew Dog din Dublin. El a arătat o imagine a meniului care avea etichetă cu CO2 (dioxid de carbon) lângă fiecare produs alimentar din meniu. Și a pus întrebarea: Ar influența acest lucru ceea ce ați comanda?

În partea stângă a meniului se află puiul, carnea de vită, mielul etc., în timp ce în partea dreaptă se află mâncarea „pe bază de plante”, inclusiv carne prelucrată în laborator.

Bill Gates este, de asemenea, un investitor în „Beyond Meat”

Exista diferențe de credite de carbon în funcție de alimentele cumparate. Un alt punct care este important de menționat este că o sămânță este plantată în mintea oamenilor despre diferitele niveluri de CO2. Ei încearcă să influențeze oamenii spre alimentele pe bază de plante și Beyond Meats. Nu există nicio îndoială că există o agendă în joc.

Iată ce se va întâmpla probabil. Când ieșiți la un restaurant, în funcție de care a fost „amprenta de carbon”, va determina ce puteți și ce nu puteți comanda din meniu. Sună ridicol, nu-i așa?

În funcție de câte puncte mai aveți pentru luna respectivă, va determina dacă aveți voie să mâncați „hrană potrivită” sau „hrană de laborator”. Dacă încercați să comandați carne de vită care aparent are un nivel ridicat de CO2, nu vi se va permite.
Acesta va fi și cazul când mergi la supermarketuri. Fiecărui articol pe care îl cumpărați i se va atribui un număr de CO2. Inclusiv la imbracaminte si alte produse…

One thought on “Amprenta de Carbon: Portofelul digital – O lume distopica planificată de WEF!

  1. Am fost foarte fericit sa descopar acest site. Trebuie sa va multumesc pentru timpul acordat pentru aceasta lectura fantastica!! Cu siguranta am savurat fiecare parte din ea si, de asemenea, te-am marcat pentru a vedea informatii noi de pe blogul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *